Bijles Nederlands

Veel leerlingen en studenten hebben moeite met de Nederlandse taal. Schrijven, leesvaardigheid, spelling: het zijn onderwerpen die steeds terugkomen, of je nu leerling aan het voortgezet onderwijs bent of studeert aan een mbo, hbo of universiteit.

Bijles Nederlands van Tekst & Les helpt je verder: samen kijken we naar je valkuilen en naar precies die domeinen die bij jou wat extra aandacht nodig hebben. We kijken naar je huiswerk, studieopdrachten en je cijfers en gaan daarna aan de slag met theorie en oefeningen. We gebruiken hiervoor je eigen lesboek, maar ook oefenwebsites op internet, extra oefenmateriaal en educatieve filmpjes.


Bijles van Tekstalig

– Ervaren docenten

– Individuele bijles

– Bijles Nederlands in Utrecht

– Enkel op aanvraag, tarief in overleg


Tarief en werkwijze

Wij werken met één uurtarief* van €30,- voor alle leerlingen en studenten, ongeacht de specifieke hulpvraag of de huidige cijfers. Neem je minimaal 10 lessen af? Dan is het lestarief €25,- per uur in plaats van €30,- per uur en krijg je dus een flinke korting.

* Sta je zelf als leerling of student ingeschreven bij een onderwijsinstelling? Dan betaal je enkel dit bedrag, zonder 21% btw.

Benieuwd wat Tekstalig voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!