Ghostwriter

Tekstschrijver: schrijven en herschrijven

Steeds meer ondernemers zien het nut in van het publiceren van geschreven stukken. Een publicatie draagt bij aan je expertstatus als professional én ondernemer, en zorgt daarnaast voor meer naamsbekendheid. Niet iedere ondernemer vindt schrijven leuk, of gemakkelijk, en daarom wordt er door professionals vaak gebruikgemaakt van een ghostwriter: een tekstschrijver die in opdracht een stuk schrijft, dat je vervolgens onder je eigen naam kunt publiceren.

Ghostwriting van Tekstalig

Tekstbureau Tekstalig biedt ghostwriting voor artikelen, verslagen, columns en boeken. Onze werkwijze bij ghostwriting is eenvoudig en transparant: allereerst krijgen we het ruwe materiaal aangeleverd. Na een gezamenlijke sparsessie, waarin we bespreken wat het doel van de publicatie moet zijn, voor wie het geschreven wordt en wat de toon moet zijn, start één van onze tekstschrijvers met schrijven. Na de eerste versie volgt wederom overleg, waarna de tekst geperfectioneerd wordt. Vormgeving en illustratie van de tekst kun je ook bij ons onderbrengen, maar de publicatie doe je zelf, vanuit je eigen naam. Sinds 2013 hebben onze tekstschrijvers diverse artikelen, webteksten en zelfs boeken geschreven voor diverse klanten.

Ben je benieuwd wat een tekstschrijver van Tekstalig voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.