SEO teksten

Sterke webteksten, vindbare content

SEO teksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je website uiteindelijk hoger gerankt wordt in zoekmachines zoals Google. Je kunt hierbij denken aan gewone webteksten op een website, maar ook aan blogs, landingspagina’s en zelfs productpagina’s in webshops. Een goede SEO tekstschrijver schrijft webteksten die niet alleen goed gevonden, maar ook goed gelezen worden. Teksten die je klanten aanspreken en die uitnodigen tot meer.


SEO teksten van Tekstalig

Tekstbureau Tekstalig biedt SEO teksten aan voor diverse specialistische websites. Hierbij kun je denken aan websites die volledig gericht zijn op artikelmarketing of content marketing, maar ook aan zoekmachinevriendelijke productomschrijvingen in grote webshops. Wij schrijven voor grote klanten in binnen- en buitenland en hebben binnen Tekstalig een capaciteit van enkele honderdduizenden woorden per week.

– Webteksten
– Social media
– Productomschrijvingen
– Dienstenpagina’s
– Landingspagina’s
– Blogs

SEO teksten hebben effect!

SEO teksten hebben effect, dat staat vast. Verreweg de meeste mensen zoeken op internet met behulp van Google en klikken daarbij de eerste organische zoekresultaten aan. Het loont dus absoluut de moeite om te investeren in sterke SEO teksten: zelfs zonder betaalde advertenties kun je een hogere positie in Google weten te behalen, als je maar genoeg effectieve content online hebt staan.

 

Wil je goed gevonden worden met je website? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.