Webteksten

Goede webteksten

Een goede website is voor elke organisatie van levensbelang. Sterke webteksten, die goed gevonden worden in zoekmachines, vormen de inhoud van je website en kunnen je bedrijfsidentiteit en -imago maken of breken. Een goede webtekst is geschreven volgens een aantal richtlijnen. Zo is de tekst afgestemd op de gewenste doelgroep, maar ook op het doel van je tekst: een informerende tekst heeft immers een ander karakter dan een commerciële, verkopende tekst. Daarnaast wordt elke webtekst geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je website hoger gerankt wordt in bijvoorbeeld Google.

Webteksten van Tekstalig

Tekstbureau Tekstalig schrijft sprekende teksten voor bedrijven en organisaties in diverse branches. Onze tekstschrijvers vinden het belangrijk dat een tekst krachtig, foutloos en goed vindbaar is, maar hechten net zoveel waarde aan de leesbaarheid en begrijpelijkheid van een tekst. De webteksten die we voor je schrijven, hebben de klank en uitstraling van de organisatie, maar zijn daarnaast effectief en krachtig.

Ben je benieuwd wat een tekstschrijver van Tekstalig voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.